دکتر منصور میران
مشخصات فردی | |
نام و نام خانوادگی | منصور میران |
رشته تخصصی | فارماکوگنوزی |
رتبه علمی | استادیار |
نشانی الکترونیکی | |
شماره تلفن | 045-335 224 37-39 |
پروفایل دکتر منصور میران در سامانه علم سنجی اعضای هیأت علمی
مقطع |
رشته تخصصی |
نام محل تحصیل |
سال فراغت از تحصیل |
دکترای تخصصی |
فارماکوگنوزی |
دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی تهران |
1397 |
کارشناسی ارشد |
فیتوشیمی |
پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه داروئی، دانشگاه شهید بهشتی تهران |
1391 |
کارشناسی |
شیمی محض |
دانشکده علوم پایه، دانشگاه ارومیه |
1389 |
مقطع |
عنوان پایان نامه |
اساتید راهنما |
نمره |
دکتری |
جداسازی و شناسائی ترکیبات آنتی باکتریال از گیاه انجدان رومی |
دکتر حمیدرضا منصف اصفهانی |
19/52 |
کارشناسی ارشد |
جداسازی وتعیین ساختار ترکیبات شیمیایی عصاره هگزانی گیاه مریم گلی اصفهانی |
دکتر مهدی مریدی فریمانی |
19/80 |
ردیف |
عنوان |
دانشکده/مرکز |
|
غربالگری ساختاری ترکیبات اسانسی به عنوان عوامل باکتریواستاتیک و یا باکتریوسیدال در سویه های مقاوم باکتری Staphylococcus aureus با تکنیک فارماکوگنوزی معکوس |
دانشکده داروسازی |
|
ارزیابی اثرات ضد لیشمانیایی عصاره های مختلف گیاهان اسفند و بومادران بر روی رشد برون تنی لیشمانیا ماژور و داکینگ مولکولی ترکیبات آن |
دانشکده داروسازی |
|
ارزیابی اثرات ضد لیشمانیایی عصاره های مختلف گیاهان سیر و آویشن باغی بر روی رشد برون تنی لیشمانیا ماژور و داکینگ مولکولی ترکیبات آن |
دانشکده داروسازی |
|
بررسی اثرات ضد لیشمانیایی عصاره گیاه سیر بر رشد برون تنی انگل لیشمانیا ماژور و داکینگ مولکولی ترکیبات موثر آن |
دانشکده داروسازی |
|
بررسی اثرات عصاره گیاه بومادران در درمان هموروئید |
دانشکده داروسازی |
|
غربالگری ساختاری مجازی ترپنوییدها و ترکیبات فنولی ضد لیشمانیا ماژور با استفاده از فارماکوگنوزی معکوس |
دانشکده داروسازی |
|
بررسی اثرات ضد لیشمانیایی عصاره گیاه آویشن بر رشد برون تنی انگل لیشمانیا ماژور و داکینگ مولکولی ترکیبات موثر گیاه |
دانشکده داروسازی |
|
تاثیر عصاره های گیاه اسفند بر روی مهار رشد انگل لیشمانیا ماژور و داکینگ مولکولی ترکیبات آن |
دانشکده داروسازی |
|
تاثیر عصاره گیاه بومادران بر روی مهار رشد انگل لیشمانیا ماژور و داکینگ مولکولی ترکیبات موثر آن |
دانشکده داروسازی |
|
معرفی ترکیبات طبیعی به عنوان مهارکننده های آنزیم فسفودی استراز نوع 4 با استفاده از تکنیک غربال گری مجازی بر پایه ساختار |
دانشکده داروسازی |
|
مدل سازی و غربالگری ساختاری ترپنوئیدها و فنول ها به عنوان عوامل ضد لیشمانیا ماژور در تکنیک فارماکوگنوزی معکوس |
دانشکده داروسازی |
|
بهینه سازی و مقایسه ی روش های مختلف خشک کردن گیاه گل گاوزبان (Echium amoenum) به روش سطح پاسخ |
دانشکده داروسازی |
|
طراحی، سنتز و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی مشتقات با اسکلت اصلی دی هیدروپیریمیدین |
دانشکده داروسازی |
|
سنتز و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی مشتقات ایمینوتیازولی |
دانشکده داروسازی |
|
سنتز ترکیبات 4،3،2،1-تتراهیدرو پیریمیدین-6-کربوکسیلیک اسید به عنوان عوامل آنتی اکسیدانی |
دانشکده داروسازی |
|
سنتز و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی آنالوگهای 4،3-دی هیدروپیریمیدین-2-اون |
دانشکده داروسازی |
|
تهیه فرمولاسیون کرم ضد چین و چروک از روغن های هسته زردآلو، جوانه گندم و بادام |
دانشکده داروسازی |
|
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف گل گاو زبان (Echium amoenum) به روش DPPH |
دانشکده داروسازی |
|
اثر کروسین بر میزان بیان ژنهای میتوفاژی (B2M,Drp1,Mfn2,Nrf1,Pgc1α )، تغییرات پاتولوژیک و سلولهای التهابی در بافت ریه موش های حساس شده با اوآلبومین |
دانشکده داروسازی |
|
اثر دمای خشک کردن بر روی حجم و ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه آویشن(Thymus kotschyanus) |
دانشکده داروسازی |
|
بررسی شرایط خشک کردن گیاه آویشن (Thymus kotschyanus) با استفاده از GC-MS |
دانشکده داروسازی |
|
بهینه سازی روش عصاره گیری ماسراسیون از گیاه گل گاوزبان با استفاده از روش سطح پاسخ |
دانشکده داروسازی |
|
بهینه سازی فرایند عصاره گیری از گل گاوزبان با استفاده از روش سطح پاسخ |
دانشکده داروسازی |
|
بررسی غلظت ویتامین C موجود در نسترن کوهی |
دانشکده داروسازی |
|
مروری بر ترکیبات شیمیایی، مصارف سنتی و فعالیت های فارماکولوژیکی کندر |
دانشکده داروسازی |
|
بررسی اثر محافظتی Ferula Tabasensis در برابر زخم معده در موش سوری |
دانشکده داروسازی |
|
اثر کروسین بر میزان بیان ژنهای Nrf2 وHO-1 در ریه موش های حساس شده با اوآلبومین |
دانشکده داروسازی |
|
مروری بر ترکیبات شیمیایی، استفاده های سنتی و اثرات فارماکولوژی گیاه چای کوهی |
دانشکده داروسازی |
|
آنالیز کنفورماسیونی و محاسبات تابعی چگالی الکترونی ترکیبات طبیعی بی فلاونوئیدی به عنوان مهار کننده های پروتئاز SARS-CoV2 |
دانشکده داروسازی |
|
فرمولاسیون و ارزیابی فیلم های دهانی بتامتازون با روش قالب گیری حلال |
دانشکده داروسازی |
|
بررسی برون تن اثر آنتی میکروبیال عصاره هیدروالکلی آویشن شیرازی و سیاه دانه بر روی باکتریهای درگیر در سینوزیت حاد |
دانشکده داروسازی |
|
جداسازی ترکیبات حاصل از فرکشن عصاره اتیل استاتی گیاه انجدان رومی |
دانشکده داروسازی |
عنوان |
مقطع - رشته |
دانشگاه / دانشکده |
سال پایان |
سمت اجرائی در پایان نامه |
تهیه فرمولاسیون کرم از روغنهای هسته زردآلو، جوانه گندم و بادام | دکترای عمومی داروسازی | دانشکده داروسازی اردبیل | 1403 | استاد راهنما |
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف گل گاو زبان به روش DPPH | دکترای عمومی داروسازی | دانشکده داروسازی اردبیل | 1403 | استاد راهنما |
بررسی غلظت ویتامین C موجود در گیاه نسترن کوهی (.Rosa canina L) | دکترای عمومی داروسازی | دانشکده داروسازی اردبیل | 1401 | استاد راهنما |
بهینهﺳﺎزی روش ﻋﺼﺎرهﮔﯿﺮی ﻣﺎﺳﺮاﺳﯿﻮن از ﮔﯿﺎه ﮔﻞﮔﺎوزﺑﺎن ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺳﻄﺢ ﭘﺎﺳﺦ | دکترای عمومی داروسازی | دانشکده داروسازی اردبیل | 1401 | استاد راهنما |
تهیه دمنوش گل گاوزبان | دکترای عمومی داروسازی | دانشکده داروسازی اردبیل | 1401 | استاد راهنما |
اثر کروسین بر میزان بیان ژنهای Nrf2 و 1-HO در ریه موشهای حساس شده با اوآلبومین |
دکترای عمومی داروسازی | دانشکده داروسازی اردبیل | 1401 | استاد راهنما |
تهیه فرمولاسیون استاندارد از گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) به صورت دمنوش |
دکترای عمومی داروسازی | دانشکده داروسازی اردبیل | 1401 | استاد راهنما |
بررسی اثر حفاظتی Ferula Tabasensis بر روی زخم معده در موش سوری |
دکترای عمومی داروسازی | دانشکده داروسازی اردبیل | 1401 | استاد راهنما |
آنالیز کنفورماسیونی و محاسبات تابعی چگالی الکترونی ترکیبات طبیعی بی فلاونوئیدی به عنوان مهار کننده های پروتئاز SARS-CoV2 |
دکترای عمومی داروسازی | دانشکده داروسازی اردبیل | 1401 | استاد مشاور |
اثر دمای خشک کردن بر روی حجم و ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه آویشن (Thymus kotschyanus) |
دکترای عمومی داروسازی | دانشکده داروسازی اردبیل | 1401 | استاد راهنما |
بررسی اثرات عصاره گیاه بومادران در درمان هموروئید |
دکترای عمومی داروسازی | دانشکده داروسازی اردبیل | 1399 | استاد مشاور |
بررسی برون تن اثر آنتی میکروبیال عصاره هیدروالکلی آویشن شیرازی و سیاهدانه بر روی باکتریهای درگیر در سینوزیت حاد |
دکترای عمومی داروسازی | دانشکده داروسازی اردبیل | 1399 | استاد مشاور |
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف انجدان رومی |
دکترای عمومی داروسازی |
دانشکده داروسازی اردبیل | 1399 | استاد راهنما |
ارزیابی اثرات آنتی اکسیدان عصاره های گیاه انجدان رومی با استفاده از روش Bioautography |
دکترای عمومی داروسازی |
دانشکده داروسازی اردبیل |
1398 |
استاد راهنما |
جداسازی ترکیبات حاصل از فرکشن عصاره اتیل استاتی گیاه انجدان رومی |
دکترای عمومی داروسازی |
دانشکده داروسازی اردبیل |
1398 |
استاد راهنما |
ارزیابی بالینی اسپری دهانی عسل جهت درمان کمکی فارنژیت |
دکترای عمومی داروسازی |
دانشکده داروسازی اردبیل |
1398 |
استاد مشاور |
بررسی اثر ضد درد گیاه Salvia reuterana و تعیین مواد موجود در فرکشن موثر آن |
دکترای عمومی داروسازی |
شعبه پردیس دانشکده داروسازی تهران |
1396 |
استاد همکار |
بررسی اثر ضد اضطرابی گیاه Salvia hypoleuca و تعیین مواد موجود در فرکشن موثر آن |
دکترای عمومی داروسازی |
شعبه پردیس دانشکده داروسازی تهران |
1396 |
استاد همکار |
بررسی اثرات ضد اضطرابی گیاهXanthium strumarium |
دکترای عمومی داروسازی |
شعبه پردیس دانشکده داروسازی تهران |
1395 |
استاد همکار |
بررسی اثرات ضد التهابی گیاه Salvia reuterana |
دکترای عمومی داروسازی |
شعبه پردیس دانشکده داروسازی تهران |
1395 |
استاد همکار |
- استخراج، جداسازی و شناسایی مواد موثره از گیاهان دارویی
- استاندارد سازی گیاهان دارویی و فراورده های گیاهی
- کنترل کیفی گیاهان دارویی و فراورده های گیاهی
- طراحی و انجام کارآزمایی های بالینی در حوزه گیاهان دارویی
ردیف |
عنوان | سال |
1 | جداسازی ترکیبات طبیعی از گیاه انجدان رومی با استفاده از روش های HPLC و MPLC دانشگاه ملی پوسان - کره جنوبی |
1396 |
- تاسیس اولین شرکت دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با عنوان "کاردوگل راشامهر" در سال 1400
- فناور برتر استان اردبیل در سال 1402
ردیف |
عنوان |
محل برگزاری |
زمان |
1 |
عطرسازی |
دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی اردبیل |
1400 |