نشست مشترک کارخانه داروسازی آرتافارما (آرتا قلب بهسان طب) با دانشکده داروسازی اردبیل

۱۶ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۶ کد : ۳۳۶۶۳ نشست مشترک

نشست مشترک دکتر علیرضا صدیفی - مدیر عامل کارخانه داروسازی آرتافارما (آرتا قلب بهسان طب) با دکتر حسینعلی ابراهیمی- رییس دانشکده داروسازی اردبیل، دکتر حامد پارسا- معاون آموزشی و دکتر سمن حیدری- عضو هیأت علمی،  روز سه شنبه مورخه 1403/07/10 در محل کارخانه داروسازی آرتافارما برگزار گردید. طی این جلسه توافقاتی در خصوص برگزاری جلسات کارآموزی در عرصه صنعت دانشجویان و همچنین همکاری دوطرفه در خصوص اجرای طرح های تحقیقاتی و پایان نامه های اساتید و دانشجویان دانشکده صورت گرفت.

لازم به ذکر است در ترم های گذشته با توجه به نبود کارخانه داروسازی درسطح استان، دوره های کارآموزی با وجود مشکلات عدیده ای از جمله مشکلات ایاب- ذهاب، فشرده بودن دوره به دلیل نبود اسکان و ... در استان های دیگر برگزار می شد.