قرارگیری نام دو محقق دانشکده داروسازی در فهرست دو درصد برتر دانشمندان جهان

۰۱ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۲ کد : ۳۳۴۳۰ موفقیت ها
قرارگیری نام دو محقق دانشکده داروسازی در فهرست دو درصد برتر دانشمندان جهان

در آخرین به روزرسانی پایگاه انتشاراتی Elsevier و دانشگاه Stanford، فهرست پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان در آگوست سال 2024 بر­اساس داده­‌های پایگاه استنادی معتبر «اسکوپوس» منتشر شده است. دکتر احمد سلیمی (دانشیار سم شناسی) و دکتر سارا مصطفی لو (دانشیار سم شناسی) اعضای هیأت علمی دانشکده داروسازی موفق به کسب این افتخار ارزشمند برای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل شده اند.

به استناد سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی، دکتر احمد سلیمی با 129 مقاله نمایه شده در بانک اسکوپوس دارای اچ ایندکس 27 و دکتر سارا مصطفی لو با 55 مقاله نمایه شده در بانک اسکوپوس دارای اچ ایندکس 22 می باشند.

دانشکده داروسازی اردبیل ضمن تبریک این دستاورد مهم به جامعه دانشگاهی، موفقیت روزافزون ایشان در عرصه های مختلف علمی را از خداوند متعال است.

لیست کامل پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان