برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه امیر حسین صدر محمد باقری

۰۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۲۳:۱۰ کد : ۳۳۰۷۰ پایان نامه های دفاع شده

جلسه دفاع از پایان نامه دکترای حرفه ای داروسازی امیرحسین صدر محمد باقری (دانشجوی ورودی 97) با عنوان بررسی فراوانی و پیامد انواع باکتریمی در بیماران بستری در بخش های مراقبت ویژه بیمارستان امام خمینی اردبیل در سال 1401 تحت راهنمایی دکتر سودا میکائیلی و دکتر شفق علی عسگرزاده روز سه شنبه مورخه 1403/06/06 در آمفی تئاتر زنده یاد دکتر پرهام محمدی دانشکده داروسازی اردبیل برگزار گردید.

مطالعه فوق توزیع متفاوتی از پاتوژنهای مولد باکتریمی را نشان داد و سطوح نگران کننده ای از مقاومت میکروبی را برجسته کرد. به منظور بهبود پروگنوز بیمار، درمدیریت بیماران باید به چندین عامل کلیدی توجه کرد. از جمله درک شرایط زمینه ای، شناسایی محل اکتساب عفونت، نظارت بر تعداد پلاکتها و گلبولهای سفید خون و اطمینان از تعدیل به موقع درمان تجربی.