برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه سحر حجری

۰۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۲۲:۵۴ کد : ۳۳۰۶۹ پایان نامه های دفاع شده

جلسه دفاع از پایان نامه دکترای حرفه ای داروسازی سحر حجری (دانشجوی ورودی 97) با عنوان طراحی یک کیت تشخیصی هلیکوباکترپیلوری بر مبنای مناطق محافظت شده آنتی ژنهای UreB، FlaB و NapA از طریق رویکردهای بیوانفورماتیکی تحت راهنماییدکتر نسیم حاجی قهرمانی روز دوشنبه مورخه 1403/06/05 در آمفی تئاتر زنده یاد دکتر پرهام محمدی دانشکده داروسازی اردبیل برگزار گردید.

با استفاده از ابزارهای متعدد ایمونوانفورماتیک، یک توالی چند اپیتوپی برای استفاده در ابزارهای تشخیصی هلیکوباکترپیلوری طراحی شد که ممکن است حساسیت و ویژگی کیتهای تشخیصی را افزایش دهد. با توجه به نتایج به دست آمده به نظر می رسد این توالی به دلیل داشتن اپیتوپ های محافظت شده با ایمنی زایی بالا، کاندید مناسبی برای شناسایی سویه های مختلف هلیکوباکترپیلوری باشد. همچنین به دلیل پروفایل کدونی و نیمه عمر مناسب دارای پتانسیل تولید انبوه و اقتصادی در میزبانE. coli است.