برگزاری آزمون عملی ساختارمند عینی واحد کارآموزی در عرصه داروخانه شهری ۱

۰۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۵ کد : ۳۲۵۵۲ آزمون ها

آزمون عملی ساختارمند عینی (OSPE*) ویژه دانشجویان ورودی 99 که واحد کارآموزی در عرصه داروخانه شهری 1 (به ارزش سه واحد) را در نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402 اخذ نموده‌اند، روزهای یک‌شنبه و دوشنبه، 31 تیر و  1مرداد 1403 در محل داروخانه مدل و آمفی تئاتر برگزار گردید. در این آزمون 39 دانشجو (20 دانشجو روز اول و 19 دانشجو روز دوم) به نوبت با حضور در ایستگاه‌های طراحی شده، پاسخگوی سوالات اساتید بودند. در هر روز، آزمون طبق برنامه رأس ساعت 9:00 صبح آغاز و ساعت 11:00 اتمام یافت.

در این آزمون که به سرپرستی دکتر سودا میکائیلی و با حضور و همکاری دکتر سید محمد حسن پوررشید و دکتر فاطمه محمدقلی‌زاد برگزار گردید، مهارت و دانش عملی دانشجویان در سه ایستگاه مجزا جهت عرضه نسخ دارویی به بیماران، ارزیابی گردید.

دانشکده داروسازی اردبیل از زحمات اساتید بزرگوار، دانشجویان عزیز و کارمندانی که در برگزاری موفق این آزمون مشارکت داشته اند، صمیمانه سپاسگزاری می‌نماید.

Objective Structured Practical Examination*

آخرین ویرایش۰۲ مرداد ۱۴۰۳