برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه هیوا بهرامی

۱۷ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۲ کد : ۳۲۳۹۷ پایان نامه های دفاع شده

جلسه دفاع از پایان نامه دکترای حرفه ای داروسازی هیوا بهرامی (دانشجوی ورودی 96) با عنوان ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بشقابی الوندی Scutellaria nepetefolia در لنفوسیتهای ایزوله شده انسانی تحت راهنمایی دکتر حامد پارسا و دکتر احمد سلیمی روز شنبه مورخه 1403/04/16 در آمفی تئاتر زنده یاد دکتر پرهام محمدی دانشکده داروسازی اردبیل برگزار گردید.

نتایج این تحقیق نشان می دهد که عصاره ی گیاه بشقابی الوندی Scutellaria nepetifolia قادر به کاهش سمیت سلولی و سطح رادیکالهای فعال اکسیژن و کاهش آسیب غشای میتوکندری ناشی از هیدروژن پراکساید در لنفوسیت های انسانی می باشد. همچنین در پراکسیداسیون لیپیدی و آسیب لیزوزومی پاسخ معنادار یافت نشده است. به طور کلی نتایج نشان می دهد که عصاره ی گیاه بشقابی الوندی نقش محافظتی در سمیت سلولی ناشی از هیدروژن پراکساید با کاهش سطح استرس اکسیداتیو و آسیب میتوکندری را دارد.