برگزاری آزمون عملی ساختارمند عینی واحد کارآموزی داروخانه شهری

۲۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۲ کد : ۳۰۴۴۵ آزمون ها

آزمون عملی ساختارمند عینی (OSPE*) ویژه دانشجویان ورودی 99  که واحد کارآموزی داروخانه شهری (به ارزش دو واحد) را در نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402 اخذ نموده‌اند، روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 10 و 11 بهمن 1402 در محل داروخانه مدل و آمفی تئاتر برگزار گردید. در این آزمون 40 دانشجو (20 دانشجو روز اول و 20 دانشجو روز دوم) به نوبت با حضور در ایستگاه‌های طراحی شده، پاسخگوی سوالات اساتید بودند. در هر روز آزمون رأس ساعت 9:00 صبح طبق برنامه شروع شده و ساعت 11:15 اتمام یافت.
در آزمون اخیر که به سرپرستی دکتر سودا میکائیلی و با حضور و همکاری دکتر سید محمد حسن پوررشید و دکتر حامد پارسا برگزار گردید، مهارت و دانش عملی دانشجویان در سه ایستگاه مجزا جهت حضور در داروخانه به عنوان کارآموز، ارزیابی گردید.
دانشکده داروسازی اردبیل از زحمات اساتید، دانشجویان و کارمندانی که در برگزاری موفق این آزمون مشارکت داشته اند، صمیمانه سپاسگزاری می نماید.

* Objective Structured Practical Examination

آخرین ویرایش۲۶ بهمن ۱۴۰۲