چاپ مقاله دکتر احمد سلیمی

۲۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۱ کد : ۳۰۴۳۸ مقالات چاپ شده اعضای هیأت علمی

مقاله دکتر احمد سلیمی (دانشیار سم شناسی) با عنوان Vitamin D ameliorates celecoxib cardiotoxicity in a doxorubicin heart failure rat model via enhancement of the antioxidant defense and minimizing mitochondrial dysfunction در مجله Naunyn-Schmiedeberg's Archives of Pharmacology با ضریب تأثیر 3/600 به چاپ رسید. لازم به ذکر است ایشان به عنوان نویسنده مسئول در این مقاله مشارکت داشته‌اند. مجله مذکور توسط Springer منتشر شده و در پایگاه‌های اطلاعاتی PubMed , ISI و Scopus نمایه می‌شود.

مجله Naunyn-Schmiedeberg's Archives of Pharmacology مجله رسمی انجمن تجربی و بالینی آلمانی است که دامنه فعالیت آن تمام زمینه‌های فارماکولوژی تجربی، بالینی و همچنین سم‌شناسی را در برمی‌گیرد. این مجله مطالعات صورت گرفته در زمینه‌ نوروفارماکولوژی، فارماکولوژی قلب و عروق و همچنین بررسی اقدامات دارو در سطوح سلولی، بیوشیمیایی و مولکولی را چاپ می‌کند.

دانشکده توفیق روز افزون ایشان را در زمینه های مختلف علمی از خداوند متعال خواستار است.