چاپ مقاله دکتر منصور میران

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۷ کد : ۲۹۹۰۱ مقالات چاپ شده اعضای هیأت علمی

مقاله دکتر منصور میران (استادیار فارماکوگنوزی) با عنوان Botanical description, phytochemical constituents, ethnobotany, traditional medicinal use, and pharmacological activities of Stachys lavandulifolia Vahl در مجله Natural Product Research با ضریب تاثیر 2/200 به چاپ رسید. لازم به ذکر است ایشان به عنوان نویسنده مسئول در این مقاله مشارکت داشته اند. مجله مذکور در پایگاه های اطلاعاتی ISI, Scopus و Pubmed نمایه می شود.

مجله Natural Product Research یکی از ژورنال های مهم و تخصصی در زمینه ترکیبات طبیعی می باشد که فعالیت خود را از سال 1992 آغاز کرده است و مطالب مربوط به آن در انتشارات Taylor & Francis منتشر می شود.

دانشکده داروسازی اردبیل ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند، برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون را دارد.

آخرین ویرایش۲۰ دی ۱۴۰۲