تودیع و معارفه معاون آموزشی

۲۳ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۸ کد : ۲۹۳۶۲ ابلاغ ها
تودیع و معارفه معاون آموزشی

جلسه تودیع و معارفه معاون آموزشی دانشکده داروسازی با حضور دکتر حسینعلی ابراهیمی (رییس دانشکده)، دکتر افشان شرقی (معاون آموزشی دانشگاه)، مهندس محمد جعفری (مسئول حراست حوزه دانشگاه)، جمعی از اعضا هیات علمی و کارکنان برگزار شد. در ابتدای جلسه، دکتر ابراهیمی و دکتر شرقی از تلاش ها و فعالیت های مثمرثمر دکتر لیلا رضایی معاون آموزشی سابق، قدردانی کردند و در ادامه، ضمن معارفه ی دکتر حامد پارسا به عنوان معاون آموزشی دانشکده، برای ایشان آرزوی توفیق نمودند.

شایان ذکر است دکتر لیلا رضایی؛ عضو گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی اردبیل بوده و به عنوان اولین معاون آموزشی دانشکده، به مدت 6 سال تصدی این مسئولیت را برعهده داشته اند. در پایان این مراسم، با تقدیم لوح تقدیر و هدیه توسط رئیس دانشکده، از زحمات بی دریغ ایشان در طول تصدی پست معاونت، تقدیر شد.

آخرین ویرایش۲۳ آذر ۱۴۰۲