چاپ مقاله دکتر احمد سلیمی

۲۳ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۷ کد : ۲۸۶۰۶ مقالات چاپ شده اعضای هیأت علمی

مقاله دکتر احمد سلیمی (دانشیار سم شناسی) با عنوان Evaluation of in vitro effects of ifosfamide drug on mitochondrial functions using isolated mitochondria obtained from vital organs در مجله Biochemical and Molecular Toxicology با ضریب تأثیر 3/60 به چاپ رسید. لازم به ذکر است ایشان به عنوان نویسنده اول و مسئول در این مقاله مشارکت داشته‌اند. مجله مذکور توسط WILEY منتشر شده و در پایگاه‌های اطلاعاتی PubMed , ISI و Scopus نمایه می‌شود.

مجله Biochemical and Molecular Toxicology توجه ویژه ای روی ارگانیسم های مختلف در تمام مراحل رشد، از جمله اندام ها، بافت ها، سلول ها و همچنین آنزیم ها، گیرنده ها، هورمون ها و ژن ها دارد و یافته های جدید و مهمی را در مورد جنبه های بیولوژی مولکولی مرتبط با سم شناسی بیوشیمیایی منتشر می کند.

دانشکده داروسازی اردبیل ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند، برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون را دارد.