چاپ مقاله دکتر سارا مصطفی لو

۱۶ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۹ کد : ۲۷۷۶۷ مقالات چاپ شده اعضای هیأت علمی

مقاله دکتر سارا مصطفی لو (دانشیار سم شناسی) با عنوان The susceptibility of humans to neurodegenerative and neurodevelopmental toxicities caused by organophosphorus pesticides در مجله Archives of Toxicology با ضریب تأثیر 6/1 به چاپ رسید. لازم به ذکر است ایشان به عنوان نویسنده اول در این مقاله مشارکت داشته‌اند. مجله مذکور توسط انتشارات Springer منتشر شده و در پایگاه‌های اطلاعاتی ISI, Pubmed و Scopus نمایه می‌شود.

Archives of Toxicology با هدف تبیین مکانیسم های سمی و پاتوفیزیولوژیک مرتبط با نحوه عملکرد مواد شیمیایی بر روی سلول ها و ارگانیسم های انسان و سایر پستانداران فعالیت می کند. این مجله مقالات مروری و اصیل در حیطه مکانیسم های مولکولی مواد سمی و تکنیک های آزمایشگاهی برای آزمایش سمیت مواد را منتشر می کند.

دانشکده توفیق روز افزون ایشان را در زمینه های مختلف علمی از خداوند متعال خواستار است.