چاپ مقاله دکتر ساقی سپهری

مقاله دکتر ساقی سپهری (استادیار شیمی دارویی) با عنوان Recent developments in the design and synthesis of benzylpyridinium salts: Mimicking donepezil hydrochloride in the treatment of Alzheimer’s disease  با ضریب تأثیر 5/545 در مجله Frontiers in Chemistry به چاپ رسید. لازم به ذکر است ایشان به عنوان نویسنده اول و مسئول در این مقاله مشارکت داشته‌اند. مجله مذکور توسط انتشارات Frontiers MediaS.A چاپ و در پایگاه‌های اطلاعاتی PubMed , ISI و Scopus نمایه می‌شود.

Frontiers in Chemistry یک مجله علمی معتبر است که تحقیقات ارزشمندی را در زمینه علوم شیمی منتشر می کند. این مجله چند رشته ای با دسترسی آزاد اطلاعات علمی جدید و تأثیرگذار را به دانشگاهیان، صنعت گران و عموم مردم در سراسر جهان ارائه می دهد.

دانشکده توفیق روز افزون ایشان را در زمینه های مختلف علمی از خداوند متعال خواستار است.

آخرین ویرایش۰۳ مرداد ۱۴۰۲